Topic Title: When you turn on the game resets the computer and get the Blue Screen
Topic Summary:
Created On: 01/26/2014 01:17 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/26/2014 01:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amon11
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2014

Hi, I have a problem with the game Metin 2 when I turn on the Blue Screen appears and resets the computer. I wrote with support Metin but wrote that it is a software flaw associated with AMD processors. know how to help me? 

Thanks in advance for your help

Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 560 '

Processor: AMD FX (tm) -6100 Six-Core Processor (6 CPUs), ~ 3.3 GHz 

Operating System: Windows 7 Home Premium 64 bit (6.1 build 7601) 

System Model: GA-970A-UD3 

BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG 

The memory of: 8192MB RAM 

DirectX 11



Edited: 01/26/2014 at 01:28 PM by amon11
 01/26/2014 01:23 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Elite

Posts: 1006
Joined: 11/22/2010

I have a car, the car doesn't drive, what could be the issue?

**STICKY** | PLEASE READ BEFORE POSTING 



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 01/26/2014 01:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amon11
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2014

Well I have already written all the parameters of the computer that I was able to write

 01/26/2014 01:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12244
Joined: 04/17/2008

If it's a flaw in their program, how is that AMD's fault?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 01/26/2014 02:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amon11
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2014

I do not know because I do not know about, support the game told me to write to you, but if it's not your fault, it will write them anyway. 

Thank you for your help

Statistics
84294 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.