Topic Title: CPU not working
Topic Summary: My AMD Athloan II X4 640 is not working
Created On: 08/04/2014 01:52 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/04/2014 01:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sangius
Peon

Posts: 2
Joined: 08/04/2014

I just upgraded my CPU form a Athloan II X2 to

 

AMD Athlon II X4 640 Propus 3.0GHz Socket AM3 95W. But after instaling it and turning on my PC nothing happens. I tryed to use my old CPU again and it works, so the problem is with the new one. I dont know if the problem is a defectiv product or if its uncompadable with something in my PC.

My mother board is a MSI GF615-P33

 

 08/04/2014 02:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sydneyblue
Button Masher

Posts: 215
Joined: 09/11/2012

check the bios for your new chip and see if it matches.also check your motherboard to see if it supports the new chip

-------------------------

amd cpus owned phenom 1 9750//amd phenom2 955 / 965 / 975 / 1100t//athlon2 240//fx 8350//most proud overclock 4.3 on a 975 on a asus m4a79xtd evo


 


i7 4790k with hyper evo // Asus Z97 A // coming soon ROG Maximus Hero IIV // 8 gig 1866 hyper fury // coolmaster g750m // gtx 960 evga ssc // seagate hdd 1 tb // coolmaster n400

 08/04/2014 03:12 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sangius
Peon

Posts: 2
Joined: 08/04/2014

The CPU hade a few bent parts... http://i.imgur.com/vZSdmlu.jpg

Will send it back and get a new one.

 

 08/04/2014 03:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sydneyblue
Button Masher

Posts: 215
Joined: 09/11/2012

not for anything though i had the same issue.my 965 was damage (by me) and i watch a video on you tube and this guy was able to take pins from another cpu and put them into the mobo were the cpu had missing pins and it seemed to work.im not saying to try this but

-------------------------

amd cpus owned phenom 1 9750//amd phenom2 955 / 965 / 975 / 1100t//athlon2 240//fx 8350//most proud overclock 4.3 on a 975 on a asus m4a79xtd evo


 


i7 4790k with hyper evo // Asus Z97 A // coming soon ROG Maximus Hero IIV // 8 gig 1866 hyper fury // coolmaster g750m // gtx 960 evga ssc // seagate hdd 1 tb // coolmaster n400

Statistics
93127 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2015 FuseTalk Inc. All rights reserved.