Topic Title: AMD SB850 RAID 5 drives lost
Topic Summary: rescue my RAID
Created On: 03/20/2013 07:17 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/20/2013 07:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Gerard
Peon

Posts: 1
Joined: 03/20/2013

GA-870A-UD3 mit SB850 und RAID 5; RAID 5 lost 3 from 4 drives, now the RAID ist Off Line. Booting and select RAID Option i can see 1 drive in the RAID 5 and 3 drives are failed or disconnected. In View Drive Assigments i see the 3 drives as Single Disk.

I can't find any option to set RAID 5 online or similary options.

Do anyone know how to rescue the RAID 5 ?

The only way seems to delete the Raid and recreate it. By this way i fear my data are lost !

Can you help me ?

 03/25/2013 01:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
archanut
Peon

Posts: 3
Joined: 03/25/2013

I was having similar issues.  Do you have the option in your bios to run the last two ports as raid or ide and if so are they set to IDE.  If so set them to raid and see if the drive comes back online.  If so you will need to use RaidXpert to invoke the raid to rebuild itself.

Statistics
85532 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 7 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.