Topic Title: INF File not found
Topic Summary:
Created On: 09/05/2012 01:52 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/05/2012 01:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Werttingo
n00b

Posts: 4
Joined: 09/05/2012

I cannot update my drivers - each time i try installing new drivers along with the CCC (currently trying to install - 12-8_mobility_vista_win7_win8_64) i get an error saying the INF file was not found, and the video drivers ALWAYS fail to install. 

   To inform you - yes i have tried wiping the drivers in all possible methods then trying to install - no success.
   I tried wiping the drivers and trying to install it through the device manager - no success, it still gives me an error though a different one since its not the ATI install manager installing it.
   I tried system restore where i made some changes to the system - no success.
   I tried installing old driver versions - no success.

   A lot of people are having this problem as i googled it and none of them find a solution, i am surprisetd how AMD aint doing anything about it.

ADD: My notebook has ATI Radeon HD 5650 Mobile 

 09/05/2012 02:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Canis-X
Forum Moderator

Posts: 719
Joined: 08/28/2012

Welcome to the AMD forum.  To better assist you please read the thread below and repost your issue to include the requested information, the more detailed you are in providing the information, the more detailed we can be in assisting you.

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=448&threadid=160902&enterthread=y



-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Requiescat In Pace AMD Processor Forums | Member since: 1/19/2009 | Post count:
4142
Please don't PM me with questions, instead create a thread so that everyone can assist and benefit from the knowledge provided. Thanks in advance!

 09/05/2012 02:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Werttingo
n00b

Posts: 4
Joined: 09/05/2012

Graphics Card
Mobility Radeon HD 5650    1024 MBytes

AMD Catalyst Driver Version, and Driver History 
Currently -default VGA drivers since i cannot install any. History goes with the driver updates since around ~10.x

Operating System
Windows 7 x64 Service pack 1

Issue Details 
Video drivers do not install, pops an error message saying the INF file was not found.
This is the part which shows failed in the after install report:

Packages for install
AMD Display Driver

Final Status: Fail
Version of Item: 8.982.0.0000
Size: 90 Mbytes
 
CPU Details
Intel(R) Core(TM) i5 CPU M520 @ 2.40GHz 2.40GHz

Display Device(s) and Connection(s) Used 
Default laptop monitor

Motherboard or System Make & Model 
Dell Inc.   Model - Studio 1749

Motherboard BIOS Version
Brand - Dell Inc.   Version - A08   Date - 03/24/2011

System Memory Type & Amount
DDR3  4096 MB

Power Supply
Default factory Dell 1749 charger, too lazy to push the table to reach the charger block.

Additional Hardware
None unless my mouse and headphones count.

Additional Details
Scanning the system each week for viruses, i rarely find any.

ADD: 
Error messages
Driver Install: the installation failed
Driver Install: the INF file was not found



Edited: 09/05/2012 at 02:58 PM by Werttingo
 09/05/2012 03:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

Just a stab in the dark....Did you use Driver Sweeper from Guru 3D? If you did, let us know. The issues are different.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 09/05/2012 03:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Werttingo
n00b

Posts: 4
Joined: 09/05/2012

I have, i used a few different cleaners. Atiman too.

 09/05/2012 03:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Werttingo
n00b

Posts: 4
Joined: 09/05/2012

This is pretty much what happens ( i ran it through cmd )

 09/05/2012 04:06 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: Werttingo I have, i used a few different cleaners. Atiman too.

Well that is part of the problem. Why Guru 3D doesn't remove that...I guess nobody's /in charge/cares. Guru's site is always on the top of a Google search and it offers a 1-2 year old flawed application. The one with the most posts on fixing that is fretboard...but I am still looking for the posts. There is a fix...short of reformat.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
85398 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.