Topic Title: Windows Starting Problem with HD5730
Topic Summary:
Created On: 11/13/2012 08:56 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/13/2012 08:56 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
aceren
Peon

Posts: 2
Joined: 11/13/2012

I have lenovo y560 and it has Hd5730 (driver 12.11) graphic card.

W?ndows 7 Sp1 64 bit.

My laptop have a problem when it started. I can see windows starting screen but then it is generally locked on black screen, rarely opened normally. So windows does not start normally. I can open it safe mod and remove graphic driver. Then windows always starts without graphic driver. I try older driver and it is not change anything. I can not understand my problem. Is it possible to hardware problem.I am waiting to your help.  Thank you.

 11/13/2012 11:31 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Canis-X
Forum Moderator

Posts: 719
Joined: 08/28/2012

Please see below for more information:

Updating Mobility drivers



-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Requiescat In Pace AMD Processor Forums | Member since: 1/19/2009 | Post count:
4142
Please don't PM me with questions, instead create a thread so that everyone can assist and benefit from the knowledge provided. Thanks in advance!

 11/15/2012 12:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
aceren
Peon

Posts: 2
Joined: 11/13/2012

My problem did not fix yet. I try the lenovo's mobility driver there is no change. Recovery my sistem to initial setup but anything fixed...

Statistics
84853 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 7 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.