Topic Title: Stretching problem
Topic Summary:
Created On: 12/30/2012 09:06 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/30/2012 09:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Newbie
Peon

Posts: 3
Joined: 12/18/2012

Good day!

I would need some help, becouse I have a notebook with an  APU and GPU from AMD, these are the A10 APU with integrated HD 7660G and a dedicated HD 7730M 2GB. As I tried using both of them in gaming (like dual graphics solution), I never succeded, so I tried the latest driver. From then on I have a small problem, which is, when I use games associated with the dedicated GPU, If I change to a smaller resolution, it will go centered, not full screen stretched, and the black borders are not that good looking on a 1920*1080 screen.

I belive this is driver problem, yet, becouse I have APU and GPU too, I only have installed the AMD VISION control center, the latest one.

I appreciate any help.

NOTE: Since I installed the latest version, I cannot even manage to open the Switchable Graphics tab. 

 12/30/2012 10:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Newbie
Peon

Posts: 3
Joined: 12/18/2012

I would like to ask you to help me out with a useful link, becouse I could not find any useful topic for my problem. As a second choice it would be to reinstall my notebook, but that would be the last thing.

NOTE: If I change desktop resolution to a much lower one, the ingame resolution will stretch.

NOTE2: This is driver fault, not notebook fault so it has no point to ask there.



Edited: 12/30/2012 at 11:01 AM by Newbie
 12/30/2012 11:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7249
Joined: 11/13/2009

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=448&threadid=161340&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/03/2013 02:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cz5042
Peon

Posts: 6
Joined: 12/30/2012

Hello! I'll more than happy to help you out.

What you have to do is change the desktop resolution to the resolution desired in game. Once you've done that, go to CCC and change from the screen options from "centered" to "strech".

Save changes. 

Go back to your normal desktop resolution

Start the game once again. It should now be in strech mdoe

Statistics
85363 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.