Topic Title: AMD 6470M \
Topic Summary: Black screen in High Performance mode
Created On: 01/09/2013 09:25 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/09/2013 09:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rocket.tear
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2013

Hi, 

My AMD 6470M is having a problem. The problem occurs when i put the application in high performance mode, especially in games. I can't see anything i only hear sound from the game. I tried lowering  graphics options in catalyst but still no changes, black screen still occurs in high performance mode. In other modes such as Based on power setting and power saver, everything runs fine. One thing i notice is a quick increase in temperature. Can you help me with my problem?

Graphics Card
- AMD 6470M


AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
- CCC Version 2012.1115.1254.23085, and CCC Version:8.882.2.0

Operating System
- Windows 7 64bit Service Pack 1
- Windows 8 64bit
Issue Details
- include specifics on symptoms, and steps to reproduce the issue
- describe in detail the issue experienced
- for 3D Games, please include details of your in-game graphics settings (ex: Anti-Aliasing, VSync, etc..)
- links to videos or pictures that may demonstrate your issue

Motherboard or System Make & Model
-HP motherboard

Applications and Games
- Sleeping dogs 1.3, Counter Strike Souce, NBA 2k12, NFS Mostwanted, Age of Empire 3 and Call of Duty Moderwarfare3


|
Motherboard BIOS Version
- insydeH20 v.65

System Memory Type & Amount
- 4096GB Kingston 665.3MHz DDR3

- 4096GB A-data 665.3MHz DDR3

Additional Hardware
- ToshibaMK50768GSX

- HP optical Drive

Additional Details

- AVG Full System Scan 

 

 

Thanks

 



Edited: 01/10/2013 at 03:03 AM by rocket.tear
 02/25/2013 11:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rocket.tear
Peon

Posts: 2
Joined: 01/09/2013

It has been awhile i need answer and help. please 

Statistics
84643 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.