Topic Title: radeon 6610M I cant update this card please help me
Topic Summary:
Created On: 02/06/2013 04:37 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/06/2013 04:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
metto
Peon

Posts: 3
Joined: 02/06/2013

I m using amd radeon hd 6610M graphics card in laptop which is product by casper. but I cant update this card. I loked amd's site and I tried card finder it is not work in my computer. please link me my graphics card driver. thanks for help.

 02/06/2013 05:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Stack Smasher

Posts: 6118
Joined: 11/13/2009

Here are the latest drivers for the 6610M (6600M series) http://benchmark3d.com/drivers-search



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit *Gateway HD2401 24" 2ms 1920x1200  ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit  



* A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 02/09/2013 07:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
metto
Peon

Posts: 3
Joined: 02/06/2013

I m using vga driver ( at? amd 6610m and ?ntel 3000) so this driver not supported by my computer.. ? send u my graphics card informations.and is this cards supported opengl or physx? 

my computers ?nformat?on

intel(R)core(TM)i7-2670-qm cpu2.2 ghz

8gb ram and 1gb amd radeon hd 6610m 

windows 7 64 bit

.my graphics card 

 02/09/2013 11:16 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Stack Smasher

Posts: 6118
Joined: 11/13/2009

You must go to the laptop manufacturer's support website and download the drivers they offer for your laptop.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit *Gateway HD2401 24" 2ms 1920x1200  ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit  



* A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 02/09/2013 03:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
metto
Peon

Posts: 3
Joined: 02/06/2013

my laptop manufacturer's name is CASPER and they use old version of this program. do you know another way??

Statistics
81094 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.