Topic Title: Catalyst causes blue screen
Topic Summary: Blue screen after while installing catalyst
Created On: 02/13/2013 11:42 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/13/2013 11:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
badguiz
Peon

Posts: 2
Joined: 02/13/2013

Hi

I have a huge problem with my ATI Radeon Mobility HD2650 under W7.

First I notice that a process named aticlxx.exe causes memory leaks as the number of handles increased undefinitly. After a while, my PC became very slow. I then decided to update my driver.

I came here on AMD web site, downloaded last Catalyst soft and.... while installing, I encoutered a blue screen saying that atihdw76.sys was the origin of the problem. I ran W7 under safe mode, uninstall driver, perform a driver fusion, reboot ---> blue screen again with the same message. I ran W7 in safe mode again, uninstall video card again, tryied to reinstall catalyst as I did not suceeded yet, but it failed installing as the detection driver is not found.

Please help ! I cant run W7 in normal mode, dont have any idea on how to solve my issue. I cant uninstall catalyst as the installation did crashed.

Statistics
86468 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.