Topic Title: 13.3 beta driver - Installation issue
Topic Summary: Catalyst won't update
Created On: 03/17/2013 09:48 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/17/2013 09:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Piosmen19
Peon

Posts: 1
Joined: 03/17/2013

Today I installed version 13.3 Beta 2 driver and i have a problem.  Drivers are installed correctly but installation takes 10 sec(1-2 min before) , display don't blink(always blink before) and when I go to CCC, aplication shows 13.1 version not 13.3 .
What I'm doing wrong?
My Laptop:
win 7 Home premium
Ati Mobility HD 5470 512 VRAM
Intel Pentium P6100 @ P6100
Packard Bell EasyNote TK 
Thank You.

 03/21/2013 01:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Marc@AMD
Forum Moderator

Posts: 774
Joined: 07/30/2012

Can you list the specific model of EasyNote TK laptop that you have?  Seems to be many versions.

http://www.packardbell.co.uk/pb/en/GB/content/models/easynotetk

;Marc



-------------------------

AMD Customer Care

The information presented in this document is for informational purposes only and may contain technical inaccuracies, omissions and typographical errors. Links to third party sites are for convenience only, and no endorsement is implied.

Statistics
87660 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 7 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.