Topic Title: 13.4 + 13.5 beta 2 not detecting 7970M xFire
Topic Summary:
Created On: 04/25/2013 02:23 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/25/2013 02:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
fiveohmike
Peon

Posts: 1
Joined: 04/25/2013

Hey Guys,


Have a newish (1 month old) Alienware M18x with 7970M's. 

 

13.3 beta 3 drivers work great.

 

Tried a complete clean install of both 13.4 and 13.5 Beta 2 drivers.  Niether will detect the cards.

 

Any thoughts?

 04/25/2013 04:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4873
Joined: 12/27/2008

Thoughts are on the driver download page:

If you experience difficulty while using the generic AMD Catalyst Mobility drivers, we recommend reverting to the driver provided by your notebook vendor. Please contact your notebook vendor for their most recent graphics drivers.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

Statistics
84871 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.