Topic Title: Driver support for HD 8670m?
Topic Summary: not working with 7660g
Created On: 05/11/2013 10:25 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/11/2013 10:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dahuman909
Peon

Posts: 2
Joined: 05/10/2013

Hi,

I recently got a new laptop with A10-4657m and 8670m inside. The problem is that the 8670m is not being used at all. I've checked AMD Overdrive to see the system layout and it only shows the 7660g iGPU but when I open GPU-Z or the device manager in Windows 8, the 8670m is there. There is nothing in the bios to play with the settings either, and games are all just running on the 7660g no matter which performance settings I set to. I've tried different drivers, clean installs, nothing. Any ideas?

 05/11/2013 10:35 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7852
Joined: 11/13/2009

Please post in the correct forum...the laptop forum.

Please read the sticky "Read Before Posting".

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y

We need to know:

1. Processor (I5-xxxx, A10-xxxx, etc)
2. Graphics card (HD6970, HD4850, etc)
3. OS (Win7, Win8, WinXP, 32 or 64bit, etc)
4. Driver version (13.2, 12.10, etc)
5. Power Supply..list make, model and wattage
6. RAM
7. Did your computer come with the OS and Graphics card you have now?
8. Monitor resolution (native) and connection (DVI, HDMI, VGA, etc)

If this issue is with a LAPTOP please post in the correct forum and list your laptop model...that would be the laptop forum   http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=448&entercat=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 05/11/2013 01:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dahuman909
Peon

Posts: 2
Joined: 05/10/2013

Originally posted by: stumped Please post in the correct forum...the laptop forum.

 

Please read the sticky "Read Before Posting". http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y We need to know: 1. Processor (I5-xxxx, A10-xxxx, etc) 2. Graphics card (HD6970, HD4850, etc) 3. OS (Win7, Win8, WinXP, 32 or 64bit, etc) 4. Driver version (13.2, 12.10, etc) 5. Power Supply..list make, model and wattage 6. RAM 7. Did your computer come with the OS and Graphics card you have now? 8. Monitor resolution (native) and connection (DVI, HDMI, VGA, etc) If this issue is with a LAPTOP please post in the correct forum and list your laptop model...that would be the laptop forum   http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=448&entercat=y

 

 

thank you

Statistics
88948 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.