Topic Title: AMD Catalyst Crashes HD 5470
Topic Summary:
Created On: 05/22/2013 08:30 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/22/2013 08:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MrEnder
Peon

Posts: 2
Joined: 05/22/2013

While installing the lastest Catalyst for the HD 5470 card I have the screen turns black. Then comes back on with no video card drivers. Then goes black again as if installing them. Then never comes back. Also tried it a second time and the second time it just went black and never came back.

 05/22/2013 11:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Stack Smasher

Posts: 6089
Joined: 11/13/2009

I see. And what laptop do we have here? Who is the manufacturer and what is the model number?



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit *Gateway HD2401 24" 2ms 1920x1200  ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit  



* A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 05/22/2013 02:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MrEnder
Peon

Posts: 2
Joined: 05/22/2013

I am using an Asus K52D I think is the model

Statistics
80961 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.