Topic Title: !!!!HELP!!!! AMD Radeon 6470m not displaying screen correctly
Topic Summary: Discrete GPU enabled doesn't position screen correctly
Created On: 07/20/2013 02:45 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/20/2013 02:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Solidus_ty
Peon

Posts: 5
Joined: 07/20/2013

I have Dell Inspirion N5110 and i have the secondary GPU option which is the Radeon 6470m its actually a great card for the laptop and i can run things pretty decently. But the only problem is that on some games when i have it enabled for high preformace in the Catylist Control Center it doesnt display the picture corectly and causes the screen to position the image abbout 1/2 an inch to left and leaves a black bar on the right side or sometimes it just screws up HUDs on games and doesnt put up the bar... but my PC still thinks its positioned correctely so clicking on icons doesnt work unless you put in the factor the screen moved but not the data... I hope that makes sense...

Its very frusterating and ive searched all over the web and have not found anything about this i have also reintalled drivers i even did a factory reboot on the PC and submitted a trouble ticket to AMD (which its been 2 weeks and still nothing from them) Dell was a joke when i explained it to them because my Warranty was expired... If anyone at all could help me fix this problem i would very much apreciate it and if not atleast direct me somewhere that i can figure it out.

Specs:

-intel I3 second gen 2.4ghz (intel 4000 graphics)

-4GBs of RAM

Im also running the latest CCC 13. something but its not the beta and also im using windows 64bit Home edition



-------------------------

AMD Phenom II x4 965 Black edition 3.4GHZ(stock cooler), 990FXE Motherboard, Saphire Radeon 6850 1GB, 2x 4GB Gskillz Ripjaws DDR3 1800, 1TB  WD Black, 500GB WD Blue, OCZ 650Modstream Pro, Windows 7 64 bit, Asus VH238H LED Monitor



Edited: 07/20/2013 at 03:59 PM by Solidus_ty
 07/20/2013 06:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Solidus_ty
Peon

Posts: 5
Joined: 07/20/2013

No body has an advice on this at all?



-------------------------

AMD Phenom II x4 965 Black edition 3.4GHZ(stock cooler), 990FXE Motherboard, Saphire Radeon 6850 1GB, 2x 4GB Gskillz Ripjaws DDR3 1800, 1TB  WD Black, 500GB WD Blue, OCZ 650Modstream Pro, Windows 7 64 bit, Asus VH238H LED Monitor

Statistics
89041 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.