Topic Title: Acer Aspire E1-572G Video card problems HD 8750M
Topic Summary:
Created On: 01/19/2014 08:07 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/19/2014 08:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ionut.c.pavelescu
Peon

Posts: 1
Joined: 01/19/2014

Yes, so I've bought the above mentioned laptop and after I installed the amd drivers for the video card everything seemed ok but when I checked the Device Manager, it showed that "!" point in front of the HD 8750M (this meaning that it didn't install).

 

This is some kind of a nasty bug 'cause after I installed the intel graphics drivers  and then installed again the hd 8750m drivers, everything worked and seems ok.. many others have the same issue but AMD do something with this bug!

 01/19/2014 11:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Stack Smasher

Posts: 6092
Joined: 11/13/2009

It's no bug.That is the way that most switchable graphics updates are done...first installing the Intel drivers then the AMD drivers. To function correctly, the Intel drivers must be the latest offered to match the latest from AMD.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit *Gateway HD2401 24" 2ms 1920x1200  ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit  



* A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
80996 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.