Topic Title: 14.4 drivers not working for 7970M
Topic Summary:
Created On: 05/11/2014 07:57 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/11/2014 07:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DuffyHimself
Peon

Posts: 2
Joined: 05/11/2014

I just bought a new game and it required a driver update to work. But the 14.4 drivers don't work. It install without an error, but the driver isn't working.

I'm using the 7970M card with switchable intel graphics, but the computer is of custom make and not a major brand, so i can't download drivers from them.

I can open catalyst control center, but it doesn't show the switable graphics thing in option, and in device manager it says this: 
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)

Please help, i don't know what to do.

 05/11/2014 12:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7861
Joined: 11/13/2009

You can not use the generic drivers from AMD. READ. If you are not furnished updates from the manufacturer, then modded drivers are your option. Leshcat is the most popular. To use them however, you must have a working set installed...so install the drivers that came with the laptop. It doesn't matter how old they are.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 05/11/2014 03:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
DuffyHimself
Peon

Posts: 2
Joined: 05/11/2014

But i have used earlier drivers that worked fine, it's just this one that isn't working. I've reverted to the previous one i was using (with system restore) and that one is working fine, i just can't play some new games.

Statistics
89107 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.