Topic Title: Radeon HD 8850M issue
Topic Summary:
Created On: 06/15/2014 07:33 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/15/2014 07:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Silvione69
Peon

Posts: 2
Joined: 06/15/2014

Hello. I am using an AMD RADEON HD 8850M video card, Win 7 pro 64bit but after installing AMD Mobility Radeon™ Driver revision number 14.4, my configuration shows me that I have now installed an AMD RADEON R9 M265X. I can also add that a couple of days ago, I had installed Win8 64 bit and I did not encounter this problem when installing the driver.

If it helps, I am using:

Dell INSPIRON 15 (3537) BTX BASE

4TH GENERATION INTEL CORE I7-4500U PROCESSOR

AMD RADEON HD 8850M 2GB GDDR5

8GB DUAL CHANNEL DDR3L

 06/17/2014 01:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
backFireX64
Elite

Posts: 1044
Joined: 11/14/2010

Have you clean installed ?

There is probably a leftover entry in the registry. The R9 265M is the rebranded HD8850M anyway, so don't worry about it.

If the performance stays the same, that's all that matters.



-------------------------

gigabyte X58A-UD3R rev.2, core i7 975 3.9ghz (stock voltage), windows 8.1 64-bit, corsair 12gb DDR3 1600mhz 7-7-7-20 RAM, xfx HD 5970 + gigabyte HD 5970 (stock clocks), coolermaster ultimate 900w PSU.
amd catalyst 14.7 RC3 aug12

Statistics
85788 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 10 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.