Topic Title: HD 6470m Hp dm4 Pavilion
Topic Summary:
Created On: 07/01/2014 06:04 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/01/2014 06:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
alpheer
Peon

Posts: 2
Joined: 07/01/2014

Hello All,

I have a problem with the new upgrade for Radeon hd 6470m video card of my laptop. New Catalyst Software and driver doesn't fit with this card , but old driver was working 2 months ago. When i installed new one , windows didin't recognize and uses intel hd 3000 instead. Second card of mine.

amd-catalyst-14.6-beta-v1.0-windows-may23 : doesn't work.

14-4-mobility-win7-win8-win8.1-64-dd-ccc-whql : was working.

AMD_Catalyst_14.3_Beta_V1.0_Windows_B22_March12 : was working.

Is there any solution for this ? Any help would be appreciated , i have stuck so badly , thanks ,

 

 07/01/2014 08:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7492
Joined: 11/13/2009

You need to uninstall the existing drivers before trying to install the 14.6 drivers. You need to do a normal install, follow the guide 'installing AMD drivers" in the FAQ.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 


 


 *  Quando Omni Flunkus, Moritati *

 07/01/2014 03:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
alpheer
Peon

Posts: 2
Joined: 07/01/2014

Originally posted by: stumped You need to uninstall the existing drivers before trying to install the 14.6 drivers. You need to do a normal install, follow the guide 'installing AMD drivers" in the FAQ.

 

Thanks for your kind answer , however , there are couple of issues still i've been having as follows :

- I did everything what you've written there , uninstalled everything regarding AMD and ATI but it didn't work. 

- I try to uninstall drivers for both Intel hd 3000 and radeon hd 6470m from device manager , they both gone , but when i restart windows , it automatically installs old radeon driver from year 2011 and don't let me install newest one instead. It don't give me a break to do it. 

- If i install current 14.6 and restart , it recognizes my hd 6470m as hd 7400m , how so ? ,

- I couldn't download DUD software , it is not working  from guru or any other web site. It just stucks on chrome download section at the bottom of the page. 

- Besides all of these , i'm having "com surrogate errors" and "windows 

explorer has stopped working" errors when i try to open a video or picture. These errors are directly due to old driver of radeon , 

Any other solution you could provide ? , thank you very much. 

Statistics
87668 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.