Topic Title: Swithcable graphics not working and CCC only crashes
Topic Summary:
Created On: 08/04/2014 06:06 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/04/2014 06:06 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Gazlowe
Peon

Posts: 2
Joined: 08/04/2014

Hi community,

sorry for my bad english, but I'm not very skilled in writing.

I'm here to report my issue. I have an AMD Radeon HD 6630M on my Vaio, but i cannot use it. Every game I play with uses only the Intel chipset. I figured it out just by seeing the quality graphic of my games, but I think my GPU really do not work (even if Windows can't find any problem with it).

I tried to update my drivers, but I failed. The downloadable tool in the website doesn't work... Says something about some missing package. Than I noticed that the tool does not support Sony Vaio. I downloaded my drivers from the Sony website. Error again. Installation cannot be completed (i don't know why).

At last I installed some old driver I kept in my HDD (backup ftw). It seems that my GPU never turn on actually, and I can't modify any setting because CCC keep freezing and crashing every time i try to go to the "Switchable Graphic" section.

Any advice? Having a GPU and being unable to use kinda freak me out!

 08/04/2014 07:50 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7814
Joined: 11/13/2009

You can not use generic drivers from AMD. Sony has their own custom drivers...get your drivers from Sony support.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 08/05/2014 03:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Gazlowe
Peon

Posts: 2
Joined: 08/04/2014

Oh, I guess I have to bother their costumer service than...

Thank you for the help

Statistics
88741 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 11 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.