Topic Title: Drivers updated, and display problems on any game ever since
Topic Summary:
Created On: 09/20/2012 08:34 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/20/2012 08:34 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Shoogoo
n00b

Posts: 3
Joined: 09/20/2012

Hi everyone!

So I thought it would be a good idea to update my drivers, and since then I didn't manage to display a game correctly

Here's the rundown;

Graphics Card
ATI Mobility Radeon HD 4200 Series


AMD Catalyst Driver Version, and Driver History
8.960.0.0, from Advanced Micro Devices, Inc.

Operating System
Windows 7 64 bits version 6.1.7600

Issue Details

There seems to be many missing polygons. I saw this on Team Fortress 2 and Torchlight. Here is an image from Torchlight, you can clearly see it on the wolf's paws. I played in the settings a bit, and it happens no matter what I change.



Motherboard or System Make & Model

DELL 090DNY

Power Supply

Not sure what that is, would this be helpful?




Display Device(s) and Connection(s) Used

It's a notebook.

Applications and Games

Team Fortress 2 and Torchlight. I just launched Puzzle Dimension and it's missing polygons too. I took a screen for the sake of it

Those squares are supposed to be full.

CPU Details
AMD Athlon II Neo K325 Dual-Core Processor

x86 Family 16 Model 6 Stepping 3. Dual Core I think (it says Core Per Package : 2)

Motherboard BIOS Version
A02

System Memory Type & Amount
2048MB(Speed 1333)

Additional Hardware
Disk Drive : WDC WD25 SATA DISK Device (232GB, IDE)

Nothing is plugged to the laptop, not even a mouse.


Additional Details

I occasionally run CCleaner on it. I installed Glary Utilities to see what were the components. That's about it.

Thanks for the help!

 09/20/2012 04:18 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12863
Joined: 04/17/2008

Dell laptop = use Dell drivers.

-------------------------
AMD FX-8350 w/ Corsair H105, ASUS Sabertooth 990FX Gen3/R2, 8GiB G.SKILL DDR3-2133, XFX HD 7970, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, Corsair C70, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 09/21/2012 05:04 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Shoogoo
n00b

Posts: 3
Joined: 09/20/2012

Alright, thanks for the input

I reached this point;

http://www.dell.com/support/drivers/ie/en/iedhs1/ServiceTag/57MQQM

Can you tell me which one I should grab?

Cheers

 09/21/2012 07:39 AM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12863
Joined: 04/17/2008

Start --> Programs --> Accessories --> System Tools --> System Restore

-------------------------
AMD FX-8350 w/ Corsair H105, ASUS Sabertooth 990FX Gen3/R2, 8GiB G.SKILL DDR3-2133, XFX HD 7970, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, Corsair C70, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 09/21/2012 09:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Shoogoo
n00b

Posts: 3
Joined: 09/20/2012

I can't get as far as when I installed that faulty driver. I can go as far as 17/09, but IIRC, I installed that driver a month or so before that..

 09/21/2012 03:08 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12863
Joined: 04/17/2008

Then use the drivers Dell gave you.

-------------------------
AMD FX-8350 w/ Corsair H105, ASUS Sabertooth 990FX Gen3/R2, 8GiB G.SKILL DDR3-2133, XFX HD 7970, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, Corsair C70, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 09/21/2012 03:56 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7398
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: Shoogoo Alright, thanks for the input

I reached this point;

http://www.dell.com/support/drivers/ie/en/iedhs1/ServiceTag/57MQQM

Can you tell me which one I should grab?

Cheers

Under video drivers either select the current one 5/12 or choose 'earlier drivers". Note: you have to check "all drivers" not filtered to 6.

http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/ServiceTag/57MQQM1?s=bsd&~*****=anavml



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 


 


 *  Quando Omni Flunkus, Moritati *

Statistics
87374 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 11 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.