Topic Title: Help on second screen
Topic Summary:
Created On: 10/05/2012 10:26 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/05/2012 10:26 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Faithless
n00b

Posts: 1
Joined: 10/05/2012

Dear readers,

 

Today I wanted to setup my second monitor again. For this I am using a 3200 series Radeon (on-board) video card for my VGA display.

For my other screen I am using my 6790 Radeon (dedicated) dvi screen. About 3 months ago this was working perfectly fine, but somehow now it won't work anymore. Can there be a reason for this (perhaps certain updates in the AMD vision engine center?

 

I am really looking forword to a quick reaction.

Regards,


Faithless

 10/05/2012 12:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Canis-X
Forum Moderator

Posts: 719
Joined: 08/28/2012

Please read the thread below and revise your post to include the requested information in detail. Doing so will help us help you more

efficiently.

Thanks in advance...

**STICKY** | PLEASE READ BEFORE POSTING
Please use the template, and fill out as much information about your issue as possible.



-------------------------

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Requiescat In Pace AMD Processor Forums | Member since: 1/19/2009 | Post count:
4142
Please don't PM me with questions, instead create a thread so that everyone can assist and benefit from the knowledge provided. Thanks in advance!

Statistics
84696 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.