Topic Title: amd system monitor doesnt work
Topic Summary:
Created On: 12/14/2012 05:02 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/14/2012 05:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
function
Peon

Posts: 16
Joined: 12/14/2012

I have amd a10 5800k with asus f2a85-m pro and win xp sp2 (tried also with sp3) and amd system monitor doesnt work. It pops a small window saying:

 

"Sorry an unexpected error has occured. Please restart this application."

 

No matter how many time i do it, it doesnt work. Any idea why?

 01/08/2013 12:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
function
Peon

Posts: 16
Joined: 12/14/2012

Bump..

 01/09/2013 08:54 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4845
Joined: 12/27/2008

Unfortunately there are no system requirements posted on its download site. Are you sure it's supposed to work with XP?



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/13/2013 04:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
function
Peon

Posts: 16
Joined: 12/14/2012

Indeed. I see (and there is absolutelly) no reason in why it shouldn't run in win xp.

 02/11/2013 01:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
function
Peon

Posts: 16
Joined: 12/14/2012

Bump.. Anyone?

Statistics
84124 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.