Topic Title: 13.1 drivers on 4870
Topic Summary: I have Issue with drivers 13.1 and 13.2
Created On: 02/01/2013 11:50 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/01/2013 11:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SneR
Peon

Posts: 4
Joined: 02/01/2013

Hi, all! Greeting form Serbia!

I have Issue with drivers 13.1 and 13.2

I have ATi 4870 and problem with playing BF3 ( Battlefield 3) Texture blink 

Drivers Issue broke the game with blue screen dump the memori.... etc...

On windows 7 green pixels everywhere on the black bc.

With 13.1 positive side is that with this driver my game working 35 fps in most demanding cases not 25fps. Maximum fps over 50 average. And of course over 50 fps in not demanding cases. 

I do not want to use 12.4 for my graphic card... because frame rate is disappointing 25 fps!!!

Please give this message people who are in charge of making these drivers. Help us to have drivers 13.1 for 4870! For better gaming!!!

Best wishes,

SneR85

 02/02/2013 05:58 AM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
Fishman
Master Looter

Posts: 310
Joined: 10/14/2011

Are you using the legacy 13.1 drivers?

The last updated drivers for 4870 cards are here.

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspx



-------------------------

GA-MA-790FXT-UD5P/ AMD Phenom II X4 965 Black/2 x XFX HD5870 /RipjawsX 2x4gb DDR3 1333/ Corsair TX750M/ Antec 900 case/ Windows 7x64 Ult.


 

 02/02/2013 07:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SneR
Peon

Posts: 4
Joined: 02/01/2013

Hi, thank you for fast response! 

Yes I did install this last updated drivers for 4870 cards are here.

"http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspx"

And drivers is not good. I have Issue with drivers green pixels everywhere on the black background. And In game textures is blink, and blue Screen.... When the drivers will be corrected? 

Regards,

SneR85

 02/02/2013 08:32 AM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
Fishman
Master Looter

Posts: 310
Joined: 10/14/2011

I have 2 4870's in my work pc running 13.1 legacy drivers.

I dont see these issues your having.

Maybe, if you havent already try this clean install procedure.

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162444&enterthread=y



-------------------------

GA-MA-790FXT-UD5P/ AMD Phenom II X4 965 Black/2 x XFX HD5870 /RipjawsX 2x4gb DDR3 1333/ Corsair TX750M/ Antec 900 case/ Windows 7x64 Ult.


 

 02/02/2013 11:28 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SneR
Peon

Posts: 4
Joined: 02/01/2013

I do all this and this is the result look on images... texture!!! And blue screen... on the end.

 

 

 

 

 02/04/2013 11:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4861
Joined: 12/27/2008

Unfortunately your pictures show the symptoms of a dead video card. Especially the last one. My good old 4850 died the same way, showing what can be seen on the last picture.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 02/04/2013 04:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SneR
Peon

Posts: 4
Joined: 02/01/2013

The problem was back cable in graphic... not set - taut good! Now working good, thanks all! For their advice and time.

 

All the best!

SneR85

Statistics
84690 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.