Topic Title: Catalyst Control Centre: Host application has stopped working
Topic Summary: It seems a joke!!!, all internet claims for this fail and in this forum none reference to it!!
Created On: 02/02/2013 05:13 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/02/2013 05:13 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Breixo
Peon

Posts: 1
Joined: 02/02/2013

A year ago I have assembled my new PC. The Graphic Card is the ATI Radeon HD 4200.

Since first installing the Catalyst Control Center appeared the well-known problem (well, it Seems that ATI / AMD you know):

 

"Catalyst Control Centre: Host application has stopped working"

 

At that time there was no reference to this problem. I waited patiently for new updates and today I've installed the version 08.00.0877 and:

1. - The problem persists.

2. - The new version has worsened even more, now the bottom half of my desktop icons have disappeared and I can not run the "properties" of my screen.

 

Please can any responsible for AMD / ATI can tell me what's going on?

 

 02/04/2013 12:24 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Randomishlying
Peon

Posts: 1
Joined: 02/04/2013

I too am having the same (or very similar) issue.

Everytime I start up my computer, I get that error twice. I have no idea why, and I've had this problem for a long time. I haven't been able to figure it out yet. I did try to roll back my driver in the past, but that didn't seem to work.

Any help would be appreciated.

Statistics
85403 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.