Topic Title: System Blue Screen HD 4800 series
Topic Summary: My system is blue screening and the event logs point to the ATI card
Created On: 12/19/2013 01:51 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/19/2013 01:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jhmblvd
Peon

Posts: 1
Joined: 12/19/2013

Have a Dell XPS 435t which I upgraded from Vista to W7. The video card is a ATI HD 4800 series card. When I open the catalyst center nothing is displayed  or I get Not Available for Driver Packaging Version in the information center in the Graphics Software tab. So, I"m wondering if there is a new driver? 



-------------------------
jhmblvd
 12/19/2013 04:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Fishman
Master Looter

Posts: 366
Joined: 10/14/2011

4800 series are legacy now. Less updates.

 The latest driver is here.  I'm running 13.9 for my 4870.

http://support.amd.com/en-us/download

You may need to check Dell's website for drivers.



-------------------------

GA-MA-790FXT-UD5P/ AMD Phenom II X4 965 Black/2 x XFX HD5870 /RipjawsX 2x4gb DDR3 133/Corsair TX750M/ Antec 900 case/ Windows 7x64 Pro


GA-P67A-UD7-B3 /i7- 2600k , CM V6GT
8 gig G-Skill Ripjaws X DDR3 /Asus GTX680 DC2T2GD5
Corsair AX 760i /Logitech Z-5500
Win 7 x64 Ultimate(SP1), Antec DF-85 case.

Statistics
87668 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.