Topic Title: CCC only shows CPU but no GPU settings - reinstall does not help
Topic Summary:
Created On: 02/05/2014 10:08 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/05/2014 10:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dancingzebra
Peon

Posts: 2
Joined: 02/05/2014

Hi, I'm running a sapphire HD4770 on a Gigabyte 990fx-ud3 with an AMD fx8320 cpu. CCC does only show CPU settings but the GPU does not appear at all. Uninstall and reinstall did not solve the problem. Other threads I could find online didn't solve my problem either. Help?

 02/05/2014 03:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kritikalerror
Peon

Posts: 22
Joined: 01/19/2013

did.u.check.device.manager.to.see.what.shows.up.and.what.shows.up.after.installing.uninstalling.installed.

maybe.ccc.is.not.completly.uninstalling.or.windows.is.installing.something.first.or.conflicting.



-------------------------
kritikalerror2000-here@yahoo.com
 02/05/2014 04:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dancingzebra
Peon

Posts: 2
Joined: 02/05/2014

Ok, I solved the problem by (somehow) installing "AMD VISION Engine Control System". I suppose the legacy driver pack does that.

 

Not sure how I mark a thread as solved.

Statistics
88860 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.