Topic Title: Warthunder with Radeon 3000 series?
Topic Summary: Radeon 3000 Series playing Warthunder
Created On: 03/26/2014 05:13 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/26/2014 05:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xrobert_davisx
Peon

Posts: 5
Joined: 03/26/2014

Could I comfortably play Warthunder with a radeon 3000 series gpu?



-------------------------

- xrobert_davisx  <|:3

 03/26/2014 05:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12184
Joined: 04/17/2008

Why not try the OPEN BETA game and see if you can?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 03/26/2014 05:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xrobert_davisx
Peon

Posts: 5
Joined: 03/26/2014

Well i was gong to get a gigabyte board with radeon 3000 onboard and maybe a r7 260x later. Also I already play Warthunder



-------------------------

- xrobert_davisx  <|:3

 03/26/2014 06:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12184
Joined: 04/17/2008

Why in the world would you buy a motherboard with an antique, unsupported HD 3000 IGP?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 03/26/2014 07:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xrobert_davisx
Peon

Posts: 5
Joined: 03/26/2014

Im doing it on a budget and i need a mATX board



-------------------------

- xrobert_davisx  <|:3

 03/28/2014 08:55 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4844
Joined: 12/27/2008

Just put a video card in there. You won't play anything with an IGP.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 03/29/2014 11:21 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xrobert_davisx
Peon

Posts: 5
Joined: 03/26/2014

well i wa thinking about a sapphire r7 250



-------------------------

- xrobert_davisx  <|:3

 03/29/2014 11:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
xrobert_davisx
Peon

Posts: 5
Joined: 03/26/2014

also my pc was win 7 home but i upgraded it to win 8.1



-------------------------

- xrobert_davisx  <|:3

 03/29/2014 11:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7027
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: xrobert_davisx also my pc was win 7 home but i upgraded it to win 8.1

Another reason to get a discreet graphics card. The 3xxx series cards do not meet the minimum specifications for Windows 8.1 and is not supported.



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
84112 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 9 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.