Topic Title: installation complete (warnings occurred during installation).
Topic Summary:
Created On: 04/27/2014 11:41 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/27/2014 11:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
motis14
Peon

Posts: 1
Joined: 04/27/2014

i download catalyst 13.9 for my hd4850 windows 7 64bit.

What went wrong?

[URL=http://www.siz.co.il/][/URL]

 

 

<?xml version="1.0"?>

<?xml-stylesheet type="text/xsl" href="Report.xml.xsl"?>

<monetreport xmlnst="urn:schemas-microsoft-comatatypes">

<general>

<cmdline>-UI </cmdline>

<time>04/27/14 18:29:10</time>

<action>install</action>

<download></download>

</general>

<dcm>

<primary>

<name>AMD Radeon Graphics Processor</name>

<manufacture>Advanced Micro Devices, Inc.</manufacture>

<chiptype></chiptype>

<chipid>0x9442</chipid>

<vendorid>0x1002</vendorid>

<ssid>0x0502</ssid>

<ssvid>0x1002</ssvid>

<classcode>0x030000</classcode>

<revisionid>0x00</revisionid>

</primary>

<device>

<name></name>

<manufacture>Advanced Micro Devices, Inc.</manufacture>

<chiptype></chiptype>

<chipid>0xaa30</chipid>

<vendorid>0x1002</vendorid>

<ssid>0xaa30</ssid>

<ssvid>0x1002</ssvid>

<classcode>0x040300</classcode>

<revisionid>0x00</revisionid>

</device>

</dcm>

<exist>

</exist>

<install>

<package>

<description>AMD Catalyst Install Manager</description>

<result>Succeed</result>

<version>8.0.877.0</version>

<size>20 </size>

</package>

<package>

<description>AMD APP SDK Runtime</description>

<result>Succeed</result>

<version>10.0.937.2</version>

<size>90 </size>

</package>

<package>

<description>AMD Display Driver</description>

<result>Succeed</result>

<version>8.970.100.1100</version>

<size>90 </size>

</package>

<package>

<description>HDMI Audio Driver</description>

<result>Succeed</result>

<version>7.12.0.7708</version>

<size>1 </size>

</package>

<package>

<description>AMD Accelerated Video Transcoding</description>

<result>Succeed</result>

<version>12.5.100.30429</version>

<size>3 </size>

</package>

<package>

<description>AMD Drag and Drop Transcoding</description>

<result>Succeed</result>

<version>2.00.0000</version>

<size>1 </size>

</package>

<package>

<description>AMD Media Foundation Decoders</description>

<result>Succeed</result>

<version>1.0.80430.0002</version>

<size>1 </size>

</package>

<package>

<description>Catalyst Control Center</description>

<result>Succeed</result>

<version>2013.0429.2313.39747</version>

<size>150 </size>

</package>

</install>

<uninstall>

</uninstall>

<downloaded>

 04/27/2014 02:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

I can't see any errors in your log. If your system works, don't worry.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

Statistics
85525 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.