Topic Title: Help - done something really stupid
Topic Summary: I uninstalled AMD accidently
Created On: 05/11/2014 08:00 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/11/2014 08:00 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NellyG
Peon

Posts: 2
Joined: 05/11/2014

This may be in the wrong place - if so ap*****gies.

I have done something really stupid!  I uninstalled AMD (thinking I was uninstallilng a game and didn't realise it was all it was)  Now my mouse wont work and neither will the touch screen.

When I realised I had uninstalled something I shouldn't have I went to the AMD website and did an Auto Detect and Install and what I think I have now is Driver Packaging Version 14.10.1006-140417a-1710986 but the mouse and touchscreen still wont work.  PLEASE can someone help me to get them working again!

I am not sure I can give you all the information you require as I am fairly non technical,so if there is anything else you need please tell me where to find it!

It is an HPPavilion TS 15 Laptop with a touch screen running Window 8, 64 bit

Processor - AMD A1O-5745MAPU with Radeon (tm) HD Graphics, 2100 Mhz 4 cores 

From the back of the laptop

Serial 5CD4075HQH

Model  15-n205AX

Product  F6C63PA#ABG

Contains  Ralink Radio Model RT3290

Contains FCC ID: VQF-RT3290

IC 7542A-RT3290

SCT:RCPRART11-0444

CNC: C-9521

 

Thankyou so much for your time.

 

An embarassed NellyG

 05/11/2014 10:28 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12460
Joined: 04/17/2008

Do a system restore on boot.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 05/11/2014 10:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
NellyG
Peon

Posts: 2
Joined: 05/11/2014

Ohhh YES!!! Thankyou so much.  I restored and all is working again.  I will remember that for next time I do something stupid (but believe me, I will be thinking a bit more before I blithely uninstall something!)

Many many thanks for your help.

 

NellyG

Statistics
85366 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.