Topic Title: Avoid VIA VL800 USB 3.0 controllers!
Topic Summary:
Created On: 12/21/2013 04:31 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/21/2013 04:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Case Modder

Posts: 922
Joined: 11/22/2010

As the title says, they ****! After a week of fighting to get them to work again on my motherboard, I gave up and bought a pci-e card to have some place to plug my mouse in. No errors, nothing (even in device manager they looked 'good'), they output power and everything to charge things, but absolutely no information exchange of any kind, OS didn't detect any faults after trying 20 different drivers in 20 different ways. Many people have reported issues with this damn thing, it annoyed me from the start, had to occasionally take devices out and plug them back in to work.



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
Statistics
81096 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.