Topic Title: crossfire hd6450 with hd5750?
Topic Summary:
Created On: 12/22/2013 11:10 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/22/2013 11:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
walkrush28
Peon

Posts: 1
Joined: 12/22/2013

hi guys, i know i have cheap graphics cards, but i was wondering if it was possible if i could crossfire a hd6450 with a hd 5750. my mobo is a gigabyte 880GA UD3H v3.0

 

thanks

 12/22/2013 11:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zipsi
Case Modder

Posts: 984
Joined: 11/22/2010

No



-------------------------
Intel I7 3770K @ 4.5ghz, Cooler Master Hyper 212 Evo, Gigabyte Z77X-UD3H, Gigabyte HD7970 ghz edition, 4x4gb Kingston HyperX Beast 2133mhz, Seasonic Platinum 860, Samsung 840 Pro 256gb, OCZ Vertex 4 128gb, WD Black 1TB, WD Green 3TB+1.5TB, ASUS Xonar Essence ST, ASUS VE278Q, Windows 3.11
 12/22/2013 12:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7030
Joined: 11/13/2009



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

Statistics
84136 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.