Topic Title: CCC Won't Save Settings
Topic Summary:
Created On: 08/17/2012 11:55 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/17/2012 11:55 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Akumajou
Peon

Posts: 12
Joined: 03/19/2009

I recently reinstalled Windows 7 (64-bit), and Catalyst Control Center hasn't been saving settings since. I'm guess this has something to do with the fact that the 12.7 beta was the first driver to be installed. After that, I installed 12.8 over it (without uninstalling 12.7 beta), but went back and uninstalled 12.8, installed and then uninstalled 12.7, and now back at 12.8. CCC still won't save settings (specifically unchecking System Tray Icon, Allow Web Content, and Display This Page At Startup)  though. These settings revert to defaults after restarting Windows. What to do?

 08/18/2012 11:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ruber
Nerfed

Posts: 55
Joined: 08/18/2012

1. Uninstall AMD software completely. Reboot.

2. Clear of remnants with Driver Sweeper. Reboot.

3. Go to devices manager and delete Standard VGA device. Reboot.

4. Now on boot let your system automatically install Standard VGA.

5. Download WHQL and install it.

 08/18/2012 11:57 AM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Dungeon Master

Posts: 4264
Joined: 12/27/2008

Are you running the system in audit mode? Have you used sysprep?



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3250MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 850/1150MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 7 Pro x64

CPU: Pentium 4 Northwood S478 @ 3200MHz | RAM: 1,5GB DDR 400| MoBo: Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ | GPU: ASUS Radeon X1650 Pro 256MB | Display: Dimarson 19" CRT | PSU: Noname 400W | OS: changing twice every week...

 08/18/2012 06:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Akumajou
Peon

Posts: 12
Joined: 03/19/2009

ruber, I'll give that a try, except for the Driver Sweeper part. I don't trust those kinds of programs.

 

Eydee, I don't even know what that means.

 08/18/2012 07:34 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Dungeon Master

Posts: 4264
Joined: 12/27/2008

Then probably not.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3250MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 850/1150MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 7 Pro x64

CPU: Pentium 4 Northwood S478 @ 3200MHz | RAM: 1,5GB DDR 400| MoBo: Gigabyte GA-8S661FXMP-RZ | GPU: ASUS Radeon X1650 Pro 256MB | Display: Dimarson 19" CRT | PSU: Noname 400W | OS: changing twice every week...

 08/20/2012 07:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Akumajou
Peon

Posts: 12
Joined: 03/19/2009

ruber, didn't work.

 

Can't wait until I can afford an Nvidia card.

Statistics
80947 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.