Topic Title: CCC wont detect 2nd and 3rd monitor
Topic Summary:
Created On: 08/22/2012 09:37 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/22/2012 09:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nillio398
n00b

Posts: 1
Joined: 08/22/2012

A week ago i built my new pc but had to wait on a sata cable for my hdd. I ran it with only an ssd until now and had to mess with things for a good 3 hours to get the three monitors to work together. Yesterday I got the sata cable took out one of the 7970s to install the sata cable and then reinstalled the gpu. When I started the pc up it ran on only one monitor and I can't figure out how to get the others running again. I am using 1 dvi and 2 active dvi to dp connections. The dvi to dp aren't working or even being detected by CCC. Please help.

 08/24/2012 12:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Hardwood
Dungeon Master

Posts: 4001
Joined: 01/27/2008

try the gpu's one at a time. i.e. no xfire

-------------------------

#1: Phenom II C2 955BE @ 3.6, Antec Kuhler 920, Gigabyte GA-MA790FX-DS5, Asus 5870/V2, ASUS Xonar D2X, 4 x 1gig OCZ2N1066SR2GK @800, Antec Truepower New 750, Arc Midi, Vistax64
#2: MSI A88X-G45, AMD A10-7850K, IGP, AMD 2x4GB 2133 (R938G2130UK), Antec 750 True, 128GB Sandisk SSD, WD Black 1TB, Win8.1pro x64
#3: Athlon 64 X2 4200+, AGP 1950pro, Audigy 2, Asus A8V-D, 2gig ram, Enermax 465P, Antec900case. Now on Win8.1pro cat 10.2

Statistics
84100 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 10 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.