Topic Title: Cannot choose highest res in CCC?!
Topic Summary:
Created On: 08/25/2012 02:47 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/25/2012 02:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Exile22
n00b

Posts: 2
Joined: 08/25/2012

Hey guys. I have the latest drivers installed on my computer. I am using a 6990 with HDMI output and I cannot choose 1920x1080 on CCC. The highest is 1680x1050. But, when I go to my Windows 7 resolution settings is set to 1920x1080. I have a feeling the drivers are not installing properly. What can I do here?

 08/25/2012 02:55 PM
User is online View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4883
Joined: 12/27/2008

Probably the known 59/60Hz issue of win7. Try 59Hz.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 08/25/2012 03:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Exile22
n00b

Posts: 2
Joined: 08/25/2012

Try switching to 59 HZ in CCC? I don't have the option to choose 1920x1080 which is my highest resolution; when I try to change the Refresh Rate it won't do anything, i click and apply and it does nothing.

Statistics
84951 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.