Topic Title: Application Profiles
Topic Summary: My App Profiles disappear
Created On: 09/18/2012 12:29 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/18/2012 12:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
-=0v3rkill=-
n00b

Posts: 8
Joined: 07/10/2011

I use different 3D settings for all my games and I'm sure some of you do too. But lately I started noticing that my games are not looking the same way or performing the same way either. That's when I decided to go in and check if the profiles were kicking in. I had nothing on the list. So I made them again and it works perfect as long as I don't shut down the PC. But once I restart the PC it all goes away again. That never happened to me before 12.6. I don't know whats going on with 12.8. I know it's a driver problem cause I have a second PC with totally different hardware that does have the same problem. Please address that for next drivers.



-------------------------

Processor: AMD Phenom II X4 980 B.E Deneb 125Watts 4.00GHz | Memory: Kingston HyperX 8GB 240-Pin DDR3 1600 (8,8,8,24) | Video Card: XFX Radeon HD 6970 2GB | Operating System: Windows 7 Ultimate 64bit | Motherboard: BIOSTAR TA790GXB3 AM3 AMD 790GX ATX

Statistics
84897 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.