Topic Title: [BUG]drivers(or win7) bug
Topic Summary:
Created On: 11/12/2012 09:24 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/12/2012 09:24 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ron-111
Peon

Posts: 1
Joined: 11/12/2012

(sorry for bad english)

windows 7 build 7601 sp1 x64

amd catalyst 12.10(also tested on 12.11)

ASUS HD7770-DC-1GD5-V2

problem:

if we choose any 3d(opengl or directx) application window as active then fps drop 2x times

screenshots

http://s9.postimage.org/q1ouj4gkf/image.jpg
http://s9.postimage.org/xiy1yc63j/image.jpg
http://s9.postimage.org/e2dcbtazj/image.jpg
http://s9.postimage.org/awsqllsdb/image.jpg
http://s9.postimage.org/sbcytvpi7/image.jpg

 

P.S.

old version of tessmark detecting hd7770 as hd5700 series if you want a can test on new version

P.S. 2

in 12.11 fps drop 3x times(10 if tessmark window active and 30 if inactive)

P.S. 3

on russian arma2 forum in optimisation thread i read that many people with hd5xxx hd6xxx hd7xxx had problems with fps and one man write that after installing windows 8 he got 2x time fps increasing in arma 2

(sorry for bad english)



Edited: 11/12/2012 at 09:47 AM by Ron-111
Statistics
85508 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.