Topic Title: A8-5500 embedded HD7560D GPU chaos
Topic Summary:
Created On: 11/15/2012 04:25 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/15/2012 04:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
redrooster
Peon

Posts: 1
Joined: 11/15/2012

I have a Desktop HP p6 pavilion,Win 7, A85500+HD7560D CPU, Discrete HD6450 graphics card,8GB memory,300watt power supply.I have installed Catalyst 12.10 and enabled apu+HD7560D for dual graphics,but the System Monitor indicates that that the APU is working at about 95% load with 4 cores. The embedded HD7560Ds GPU load is approx 5% & discrete GPU card HD6450 hardly works at all? Im using my computer to crunch for Bionc, Poem@home. When I use the GPUZ app, it says that HD7560D load is 64% and HD7560D+HD6450 Dual Graphics load is 6% and its registering 3 GPUS? Oh and it only works with Internet Explorer, not with Firefox. Ive had about 3-4 updates from microsoft in the last 2 weeks concerning radeon HD7560D but its made no difference.Ive looked for Firefox plugins with no luck either.Does anyone have any idea on what I can do about this mess?    P.S. Cut me some slack here Im 59y/o & still learning.

Statistics
84330 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.