Topic Title: Lose internet when installing 12.11 beta 7
Topic Summary:
Created On: 11/18/2012 12:14 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/18/2012 12:14 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
baverdi
Peon

Posts: 4
Joined: 11/18/2012

xfx 8200 mobo

Sapphire 7870

xfx 850watt psu

4gb ddr2 pc6400

phenom ii 945

windows 7 ultimate x64

 

When I install the drivers I still have a connection to the internet but nothing will load.  I messed around with installing only parts of the drivers and when I do not install vision control center the internet is fine.  I kinda want the control center for obvious reasons.  What should I do?

 11/18/2012 01:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12199
Joined: 04/17/2008

What should I do?


Don't use 12.11? Nobody is holding a gun to your head to use a specific driver set.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 11/18/2012 11:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
baverdi
Peon

Posts: 4
Joined: 11/18/2012

I am trying that now.  I wanted to use those because everyone says that you get a boost in performance, but I will see if 12.10 works.

 

Thanks

 11/18/2012 08:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
baverdi
Peon

Posts: 4
Joined: 11/18/2012

I tried 12.10 today and all was good for most of the day. All of a sudden I could not open a web page. I open utorrent and uninstalled the drivers one by one. When I only had the Display Drivers left utorrent was doing nothing- keep in mind it had the green Network O.K. check mark the whole time just no activity- the second I uninstalled the last item utorrent kicked up to 700 kbs.

These drivers slow my internet connection.

 11/20/2012 01:19 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
baverdi
Peon

Posts: 4
Joined: 11/18/2012

No one has any suggestions?

 

Statistics
84150 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.