Topic Title: 3 LCD's work but not 4 till I uninstall
Topic Summary:
Created On: 11/22/2012 06:31 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/22/2012 06:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Cziggy
Peon

Posts: 1
Joined: 11/22/2012

So I have the following config

Windows 8 x64
Asus i7 3.4ghz
16 GB
3 x 240GB SSD in Raid 0
2 x Asus AMD 7850
4 x 23" Nec LCD's

The issue I am having is I have 3 displays hooked up to the first
video card and they work fine but the forth doesn't. It won't show any
video till I remove the AMD drivers and software sweet but as soon as
I reinstall it, it won't detect a forth screen. I have tried old, new
and beta drivers but no luck. And this is all a fresh install and the
LCD works fine and the cables are good.

Any ideas?

 11/22/2012 10:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12187
Joined: 04/17/2008

Deactivate Crossfire.

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
Statistics
84118 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.