Topic Title: CCC: show 12 GPU when only 4 are installed !
Topic Summary:
Created On: 11/23/2012 02:42 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/23/2012 02:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
_AMD_
Peon

Posts: 2
Joined: 11/23/2012

 

 

Details:

2x6990 Sapphire installed.

Not using cross fire cables, but if using makes no difference.

Windows 7 64

 

Have uninstalled, cleaned, reinstalled AMD drivers but

this issue don't disapear. Please, take a look at the pictures

attached.

 

Should also say that have unistalled physically the cards

a few times, changing the slots that were used. Probably

this caused this confusion to CCC display.

Use MSI Afterburner to check temperatures and it shows

4 GPUs, no problem there.

 

How to "clean" this confusion in CCC ?

Thank you.

 11/24/2012 07:20 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Hardwood
Dungeon Master

Posts: 4102
Joined: 01/27/2008

I believe this is normal.

Each gpu has 3 outputs so your xfired dual gpus will have 12.

My single 5870 has 3.



-------------------------

#1: FX-6350, Antec Kuhler 920, MSI 970 Gaming, Asus 5870/V2, ASUS Xonar D2X, GSkill (F3-14900cl9d-8gbxl), Antec Truepower New 750, Arc Midi, Win8.1pro x64
#2: MSI A88X-G45, AMD A10-7850K, IGP, Antec900 case, AMD 2x4GB 2133 (R938G2130UK), Antec 750 True, 128GB Sandisk SSD, WD Black 1TB, Win8.1pro x64
#3: Athlon 64 X2 4200+, AGP 1950pro, Audigy 2, Asus A8V-D, 2gig ram, Enermax 465P. Now on Win8.1pro cat 10.2

 11/24/2012 11:03 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
_AMD_
Peon

Posts: 2
Joined: 11/23/2012

Originally posted by: Hardwood I believe this is normal.

 

Each gpu has 3 outputs so your xfired dual gpus will have 12.

 

My single 5870 has 3.

 

 

Are you sure ?

Then why "AMD's Radeon HD 6990 has five display outputs, and supports 5 x 1 Eyefinity configurations." ?

This is stated at http://www.bit-tech.net/news/hardware/2011/02/28/amd-radeon-hd-6990-in-our-lab/1

but probably can be found more about this using google.

 

I really see that I have one DVI port and four mini-DisplayPort outputs in every card.

So, I still think this is not normal (but thanks for your comment).

Statistics
88931 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.