Topic Title: Sapphire 6800 1GB /blank screen
Topic Summary:
Created On: 01/09/2013 05:32 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/09/2013 05:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
lroding
Peon

Posts: 1
Joined: 01/09/2013

Hello like the previous posting for the Sapphire 7850 I have found that I cannot get Windows 7 to boot without the screen going blank after installing drivers 12-10.

I have ensured that the system is clear of any drivers or AMD catalyst software. I have run Driver sweeper and ensured the system is clear. I have installed Net framwork 4.5.

I have had this system operating okay until I experienced a problem with Windows 8 and reinstalled Win 7 so I could install win 8 as an upgrade.

But I can't get any further than this.

My system is as follows
CPU
Intel i7-950 3.07ghz Quad Core
Motherboard Asus Sabertooth X58
Memory 6GB
Graphics Card AMD Radeon HD 6800

Does anyone have any suggestions

I have just installed the previous version 12.8 and got exactly the same!!

I have tried a few earlier drivers but all just give me a blank screen, do you think that the graphics card is faulty?

Using a windows driver it works just fine at 1400 x 1050 (screen supports 1680x1050 but thats the closest resolution offered)



Edited: 01/09/2013 at 08:13 PM by lroding
Statistics
89103 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 4 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.