Topic Title: hello i am having problems with the catalyst control center
Topic Summary:
Created On: 01/10/2013 07:38 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/10/2013 07:38 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

when i install is giving me this error, the video card is hd 7850 2 giga

Transcodificación de arrastrar y soltar de AMDEstado final: Falla
Versión del elemento: 2.00.0000
Tamaño: 1 Mbytes

i download different versions and is the same. plz help

 01/10/2013 10:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7278
Joined: 11/13/2009

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162109&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/10/2013 11:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

another question. i have to uninstall the actual driver that i ahve before i instal netframe 4.5 and the new catalyst? can you give me the link to download the latest catalyst plz. and thank you for the help

 01/10/2013 11:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7278
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: omais another question. i have to uninstall the actual driver that i ahve before i instal netframe 4.5 and the new catalyst? can you give me the link to download the latest catalyst plz. and thank you for the help

"Find your driver" > http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx

then > http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162444&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/10/2013 06:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

hi. is not working. i do averything and is having the same error. that error can affect the performance of the video card.

 01/10/2013 06:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7278
Joined: 11/13/2009

...you need to supply some basic information about your computer before anyone can try to be of assistance.
The level of information you supply is directly related to the responses you recieve.

Please supply the following:

1. AMD graphics card(s)
2. Operating system
3. Processor
4. Power supply (make and model)
5. System RAM (amount)
6. Graphics driver version (12.10, 12.11beta, etc)
7. If this is a laptop furnish make and model
8. Did you read the "How-To and FAQ"section in the forum?


NOTE: Laptop questions/issues should be posted in the Notebook Forum

      http://forums.amd.com/game/categories.cfm?catid=448&entercat=y

   
Also, you could read  http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=440&threadid=160417&enterthread=y   for additional information.

 



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *HIS HD6970 2gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit


 


 * A clear conscience is usually a sign of bad memory *

 01/10/2013 10:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

graphic card : AMD Radeon HD 7850 - 2GB - Single Card 

operating system : windows 7 ultimate N

processor : Intel® Core™ i7 3820 Processor (4x 3.60GHz/10MB L3 Cache)

power supply: Thermaltake 850 Watt W0319RU{

ram: 16 GB [2 GB X8] DDR3-1600 Memory Module

 

graphics versio: amd catalyst 12:10

 

desktop computer

 

 01/11/2013 07:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

hi, pla help i cant play any games.

 01/11/2013 07:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

Posting the problem you're having, in English, would be the first step to take. There are only a handful of people here and I'm sure most of them (me included) speaks no Spanish (is it?) at all.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/11/2013 07:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

ah ok. i install the program in english now and the problem is this.

AMD Drag and Drop Transcoding

Final Status: Fail
Version of Item: 2.00.0000
Size: 1 Mbytes
AMD Media Foundation Transcoders
Final Status: Fail
Version of Item: 1.0.70928.1539
Size: 1 Mbytes
Catalyst Control Center

 01/12/2013 06:03 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

That's not really a problem unless you want to use those components. As far as I know no one ever uses them.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/12/2013 05:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

ok. so you are sure that will not affect gaming ?

 01/13/2013 06:14 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

No, as their name suggests, they're components used in transcoding video files to some unknown mobile devices.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/13/2013 09:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
omais
Peon

Posts: 8
Joined: 01/10/2013

ok thanks a lot..

Statistics
86515 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.