Topic Title: Installing new drivers, getting "Not Responding"
Topic Summary:
Created On: 01/11/2013 03:17 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/11/2013 03:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
FoKilPt
Peon

Posts: 1
Joined: 01/11/2013

When attempting to install new drivers, I download the drivers just fine although when I get to the selection screen to either install "Express" or "Custom" it instantly grays the screen out and says "Not Responding" eventually a Windows Error Reporting window will open. 

 

This happens every time, I have attempted to restart my computer and run via administrator. I am running Windows 7 64-Bit with an ATI Radeon HD 6670. 

 

If needed, I can post a picture of the error and the grayed out screen, is anyone else having this issue? Is it common? Need some help updating drivers Luckily I did not uninstall my current drivers first or I would be in some big trouble.

 

Thanks in advance!~

 01/11/2013 06:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

Have you tried waiting it out without clicking on it? Also check the task manager while its frozen. It may show some clues.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

Statistics
85708 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.