Topic Title: still bad resolution detection on display port (since 12.11 beta)
Topic Summary: output on display port only 640x480 with 12.11 beta, 13.1 and 13.2 beta
Created On: 01/20/2013 08:01 AM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/20/2013 08:01 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AlX
Peon

Posts: 3
Joined: 11/08/2008

Hi,

I'm running a 3-identical-monitors-setup (Iiyama Prolite E2201W). Two of them are hooked up via DVI, the center one is hooked up via active DVI-Displayport-adapter on the cards' display port.

With every new driver released after 12.10 WHQL, the center monitor hooked up via display port isn't properly recognized by the system anymore, and therefore the output falls back to, and is ultimately stuck at, 640x480. There is no option to change this resolution, and also by manually trying different drivers for the monitor the resolution can't be changed. I consider this a AMD driver issue, since everything was fine before 12.11 beta, and high resolution also works when i completely uninstall any AMD-software with the new uninstall tool. Therefore I currently had to go back to 12.10 WHQL, which was fine for that matter.

So only when I install 12.11 beta, 13.1 WHQL or 13.2 beta, the problem persists that the center display isn't recognized and only outputs in 640x480.

 

Anyone experiencing the same problem?

Statistics
84341 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.