Topic Title: Driver issue - weird graphics and bad performance
Topic Summary:
Created On: 01/21/2013 12:31 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/21/2013 01:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
black_zion
80 Column Mind

Posts: 12359
Joined: 04/17/2008

And the reason you didn't READ the sticky and POST the required information is why?

-------------------------
ASUS Sabertooth 990FX/Gen3 R2, FX-8350 w/ Corsair H60, 8 GiB G.SKILL RipjawsX DDR3-2133, XFX HD 7970 Ghz, 512GB Vertex 4, 256GB Vector, 240GB Agility 3, Creative X-Fi Titanium w/ Creative Gigaworks S750, SeaSonic X750, HP ZR2440w, Win 7 Ultimate x64
 01/21/2013 02:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MaceWindows
Peon

Posts: 6
Joined: 01/21/2013

Sorry

graphics card - radeon hd 5450

driver version - 9.000.100.2000

CCC version - 2012.1992.1016.18318

applications and games - all 3d games i try to play

CPU - i5 2500k quad core

memory - samsung ddr3 8gb

 

Every time I load a 3d game the performance is horrible and the text is strange looking, like it's made of bubbles or something. I can temporarily fix the problem by alt+tabbing out, changing any setting in the catalyst center then bringing the game back up. But if I close the game or alt tab out again, it happens again.

http://i.imgur.com/Ja05YcR.png

 01/24/2013 11:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MaceWindows
Peon

Posts: 6
Joined: 01/21/2013

Fixed the problem, it was Catalyst AI. I had to go through an awkward process to turn if off. Beats me why there's no option for it in the CCC like in older versions.

 01/24/2013 12:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4865
Joined: 12/27/2008

Your picture shows the font distortion morph AA makes, nothing more.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

Statistics
84831 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.