Topic Title: Vision Control Center Help
Topic Summary:
Created On: 01/22/2013 02:35 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/22/2013 02:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cubby2408
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

I am having issues with my Radeon HD 7570 and have been told that the solution may be with a setting inside the Catalyst Control Center.  The problem being is that I don't have the Catalyst Control Center, I have the Vision Engine Control Center.  When I open this I am not given any options to change any setting on the card, the only thing that I get is the choices of pinned, presets, performance and power.  When I open performance the only options I get are for overclocking.  Am I missing something here?  How do make changes to the video card settings?



-------------------------
 01/22/2013 03:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7852
Joined: 11/13/2009

Check out the FAQ sometime > http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162109&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 01/22/2013 05:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cubby2408
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

I did this, I still have nothing.

 



-------------------------
 01/22/2013 05:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
stumped
Wizard

Posts: 7852
Joined: 11/13/2009

Originally posted by: cubby2408 I did this, I still have nothing.

 

You have to install the drivers AFTER you install the 4.5......

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=444&threadid=162444&enterthread=y



-------------------------

Intel I7 960 @ 3.87ghz *Intel DX58SO *AMD R9 290 4gb *Corsair TX650M *2x4gb Corsair XMS3 *WD Black 1TB *Windows 7 Home Premium 64bit ***Asus N71Jq laptop *Intel I7 720QM Processor *Mobility Radeon HD5730 1gb *8gb Ram *Windows 7 64bit ** Toshiba P75-A7200 * Intel I7-4700MQ * Windows 8.1 64bit 


***** cetera fallunt, ludere mortuus ******

 01/22/2013 08:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cubby2408
Peon

Posts: 5
Joined: 01/21/2013

I did this just as instructed, I installed the drivers after, still nothing.

 



-------------------------
Statistics
88921 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 2 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.