Topic Title: Used AMD Catalyst Uninstall Utility, now computer won't boot
Topic Summary:
Created On: 01/26/2013 12:28 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/26/2013 12:28 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TeamMM3_XboX
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2013

So I was having issues with the newest version of Catalyst Control Center 13.1 so I tried using the AMD Catalyst Uninstall Utility to delete then reinstall everything. After using that though, I was unable to get past the Windows 7 loading screen to log in. So booted in safe mode but I can't install drivers in safe mode so now I'm stuck...can anyone help?

 01/26/2013 12:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4847
Joined: 12/27/2008

Please read the "please read before posting" sticky.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/26/2013 12:39 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TeamMM3_XboX
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2013

I'm not sure how posting any of that will help but I'm running on 64 bit Windows 7 Ultimate with an Intel i7 processor and an ATI Radeon HD 4800 with 6 gigs of ram.

 

I was running fine on CCC 12.6 but updated to 13.1 and CCC was just showing a blank screen so I used the Uninstall Utility to uninstall my video drivers. Now I'm unable to start my computer without being in safe mode.

 01/26/2013 01:56 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TeamMM3_XboX
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2013

Nobody has any idea? Well if anyone is reading this thinking about using the AMD Uninstall Utility I would highly recommend against doing so. My computer was working fine before this but now its just unusable. 

 01/26/2013 03:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4847
Joined: 12/27/2008

Originally posted by: TeamMM3_XboX I'm not sure how posting any of that will help...

You probably have an issue with motherboard/IDE/SATA/RAID/blablabla drivers which were removed as a result of a bug. But without knowing your system specs we have to guess. Maybe you don't even have a motherboard or disk drive, have some broken nvidia drivers installed etc.

My magic orb says you put a C64 mobo into that rig and installed Win7 on it. The problem is with the drivers for the casette player unit and the 5 14
inch floppy disk drive. The Uninstall Manager though they were a combination of ice cream and AMD software and tried to do its best to remove it. And succeeded.

See why detailed information is required? To avoid stupig guessing games. The stuff you posted above is not detailed information. I suggest you read that sticky thread again, but this time with a bit more attention.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/26/2013 04:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TeamMM3_XboX
Peon

Posts: 4
Joined: 01/26/2013

Nevermind...I fixed it myself. Obviously no reason to come to this forum...first I download something that here from AMD that breaks my entire computer, then I have to deal with rude people that don't even attempt to help...at least I have friends who can attempt to help over the phone since AMD doesn't have any kind of useful support...Last time I buy something from this useless company

Statistics
84298 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.