Topic Title: Catalyst 13.1 Radeon 5450 Black Screen after Resume
Topic Summary:
Created On: 01/27/2013 04:35 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/27/2013 04:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jimbo1qaz
Peon

Posts: 2
Joined: 01/27/2013

Radeon 5450.

After I installed Catalyst 13.1, every time I resume I get a black screen, sometimes with a monitor out of range error.

Last entry in event viewer is system resume, then I push reset and new boot, last shutdown unexpected.

The computer doesn't actually freeze, as I can turn it off without error by pushing the power button on the case, but all graphical output is gone.



Edited: 01/27/2013 at 07:45 PM by jimbo1qaz
 01/28/2013 11:05 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Eydee
Ninja Zombie Killer

Posts: 4905
Joined: 12/27/2008

No system specs provided, so I assume you plugged the monitor into the audio jack instead of the video card. Please read the sticky and provide the requested information.



-------------------------

CPU: AMD Phenom II X4 810 @ 3120MHz | RAM: Kingmax 2x2GB DDR2 800 @ 833MHz| MoBo: MSI K9A2 CF v1.0 (BIOS: 1.D)| GPU: Asus HD 6850 1024MB (DirectCu) @ 835/1135MHz | Display: L24FHD | PSU: PC Power & Cooling Silencer 750 Quad | OS: MS Windows 3.11 Pro x64

 01/28/2013 08:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
jimbo1qaz
Peon

Posts: 2
Joined: 01/27/2013

I'm running a Windows 7 Ultimate with a Biostar A770E3 motherboard I have the DFMirage driver installed, and 3 1-GB ram cards. Athlon II X4 630 CPU.

L215 Wide monitor running at 1920x1080 with DVI. Alt op mode doesn't help.

Statistics
89060 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 3 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.