Topic Title: ATI Audio HDMI 13.1 to Receiver - Playback delay
Topic Summary: When pausing/resuming music, there is a 1 second delay in playback.
Created On: 03/06/2013 08:04 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/06/2013 08:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Leviathan
Peon

Posts: 2
Joined: 03/06/2013

 

PC Setup:

PC(6870 HDMI Output) to Receiver(Pioneer VSX HDMI Input) to TV(Panasonic TH-P42U20Z)

Using Catalyst 13.1

 

 

Whenever the audio playback is disrupted in anyway (eg. changing a song manually in Foobar2K, or even pausing and resuming playback), there is a 1-second gap before the sound is outputted on the speakers.

 

This problem also affects playback of movies when the seekbar is clicked to a different location or when playback is paused and resumed.

 

 

This issue is not present in the Realtek R270 HDMI driver.

 

I have tried all output options, including DS(DirectSound), WASAPI(Event), and WASAPI(Push).

 

 

 

Please advise me if this is a known issue, and whether a quickfix is possible.

 

I am happy to provide any further information.

 

Thank you.

 

 

Statistics
84348 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.