Topic Title: Catalyst Control Center will not run
Topic Summary:
Created On: 04/06/2013 08:47 PM
Status: Post and Reply
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/06/2013 08:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SVeig
Peon

Posts: 2
Joined: 04/06/2013

     I am trying to get my ATI Radeon HD 5770 to do GPU mining on GUIMiner.  I have uninstalled ATI drivers and successfully installed AMD latest driver suite for my card consisting of Driver ver. 9.012, OpenCL(tm) Driver ver. 10.0.1084.4, and Catalyst Control Center ver. 2012.2119.1520.27485 as well as Microsoft.Net Framework 4.0 required by Catalyst Control Center.  However, when I try to run Catalyst Control Center, nothing happens and my GUIMiner program still does not show my GPU as a possible devise as it only shows my CPU.  I have never ran the Catalyst Control Center and do not understand what it does, but presume whatever it causing it not to run may be same issue or related to GUIMiner not being able to access the GPU.  However, correct Driver and OpenCL driver show up running GPU caps Viewer.  Any suggestions as to what is causing the problem(s)?

 

 04/08/2013 12:32 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
SVeig
Peon

Posts: 2
Joined: 04/06/2013

FYI, I finally got Catalyst Control Center running fine.  I tried to install AMD APP SDK ver. 2.8, but the Samples module would never install, so I uninstalled 2.8 and installed AMD APP SDK ver.2.7 which installed without any problems.  I have also tried using most recent official driver ver. 9.12.0.0 and beta ver. 12.100.17.0, but GUIMiner DEVICE BOX still only show i7 CPU and does not show ATI Radeon HD 5770 Jupiter GPU as an available device.  Any thoughts what to try next to get GUIMiner to recongize GPU device?

BTW, GPU Caps Veiwer 1.18.0 still shows OpenCL: OpenCL 1.2, CPU compute units:8@2833MHz, but when try to run OpenCL demo it gives error message "OpenCL GPU not supported on selected platform. Bye."

Statistics
84712 users are registered to the AMD Support and Game forum.
There are currently 5 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.